0
Winkelwagen
€ 0,00
Combo aan de Gracht is een design woonwinkel gevestigd in een prachtig oud pand aan de Oudegracht in Utrecht, inclusief geweldige werfkelder. Twee etages, met in totaal een oppervlakte van 400 m2, gevuld met stijlvolle en trendy design meubels, verlichting, karpetten en woonaccessoires. Combo aan de Gracht laat zien dat er meerdere omgevingen zijn waar de producten goed tot hun recht komen. Zo is gelijk bij binnenkomst een erg lichte en open uitstraling op te merken met daarnaast uitzicht op een tuin. De producten krijgen hierdoor een extra frisse en kleurrijke uitstraling.

De trap naar beneden leidt tot de werfkelder die uitkijkt op de prachtige Oudegracht. De gezellige sfeer in de werfkelder voelt warm. Hier is goed te zien hoe producten meer in een avondsetting tot hun recht komen.

Op deze manier belicht Combo aan de Gracht twee verschillende settings waar de verschillende producten en merken getoond worden. Combo aan de Gracht probeert zo klanten te inspireren en met vernieuwende ideeën binnen de interieurwereld te komen.


Wat zijn de openingstijden van Combo aan de Gracht?
Maandag:    Gesloten
Dinsdag:      10.00 - 18.00 uur
Woensdag:  10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 -  18.00 uur (eventueel 's avonds op afspraak)
Vrijdag:        10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       12.00 - 17.00 uur

 Over ons

Combo aan de Gracht is een design woonwinkel gevestigd in een prachtig oud pand aan de Oudegracht in Utrecht, inclusief geweldige werfkelder. Twee etages, met in totaal een oppervlakte van 400 m2, gevuld met stijlvolle en trendy design meubels, verlichting, karpetten en woonaccessoires. 

Contact

Combo aan de Gracht
Oudegracht 187
3511 NE Utrecht
030 - 878 87 02
info@comboaandegracht.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.