0
Winkelwagen
€ 0,00

Interieurontwerper gezocht?
Interieurontwerp, interieuradvies én realisatie. Daar helpen we je graag bij. Voor zowel grote projecten als kleine maken wij een geschikt interieuradvies of interieurontwerp. Zodra je helemaal tevreden bent over het idee, realiseren we de nieuwe inrichting graag voor je.

Interieuradvies
Nieuw huis? Of wil je een nieuwe inrichting voor je huidige woning? Voor elke ruimte van je huis – en zelfs voor elke kantoorruimte – maken wij een advies op maat. Onze medewerkers helpen je graag om de perfecte combinatie van stijlen, kleuren, comfort en esthetiek te vinden. Je loopt bij ons altijd de winkel uit met een goed idee voor je interieur.

Interieurontwerp
Interieurontwerper gezocht? Mooi. Want ook bij ons hoeft het niet bij een interieuradvies te blijven. Wij helpen je graag aan een compleet ontwerp voor je interieur. Voor je woonkamer, slaapkamer of werkkamer, bijvoorbeeld. Zie je het al voor je: een stijlvolle werkkamer, waarin je je goed kunt concentreren? Of een rustgevend ontwerp voor je badkamer.

Je ontvangt het ontwerp van je nieuwe interieur in de vorm van een tekening. Onze interieurontwerper maakt die met de hand. En als het nodig is, ontvang je ook een perspectief. Ter verduidelijking van de interieurideeën. Onze interieurontwerper maakt geen gebruik van de computer: met de hand is alles mogelijk. Je krijgt van ons een interieurontwerp dat volledig aansluit op je ideeën. En op ons professionele advies.

Voor een interieurontwerp op maat zijn er drie mogelijkheden. Drie pakketten. Voor elke wens en voor elk budget is er een passende oplossing. Meer weten? Neem even contact met ons op.

Realisatie
Als duidelijk is hoe je nieuwe interieur eruit komt te zien, helpen wij je graag bij de realisatie ervan. Gordijnen ophangen, vloeren leggen, behangen: voor bijna iedere klus kun je bij onze professionals terecht. Zo weet je zeker dat alles netjes wordt uitgevoerd en je woondroom uitkomt.

Meer weten over interieuradvies, interieurontwerp en realisatie?
Interieuradvies nodig? Interieurontwerper gezocht? Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen: neem vrijblijvend contact op. Of bezoek onze interieurwinkel in Utrecht. Daar loop je gegarandeerd weg met een paar heel goede ideeën!
Over ons

Combo aan de Gracht is een design woonwinkel gevestigd in een prachtig oud pand aan de Oudegracht in Utrecht, inclusief geweldige werfkelder. Twee etages, met in totaal een oppervlakte van 400 m2, gevuld met stijlvolle en trendy design meubels, verlichting, karpetten en woonaccessoires. 

Contact

Combo aan de Gracht
Oudegracht 187
3511 NE Utrecht
030 - 878 87 02
info@comboaandegracht.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.