0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Cor Unum

Cor Unum Contemporary Ceramics
De letterlijke vertaling van Cor Unum betekent ‘één van hart’. Dit is naast de naam ook het motto van Cor Unum. Een merk met een atelier waar hard en met veel passie wordt gewerkt aan mooie producten van keramiek. Er wordt veel ruimte gegund aan de talenten om hen kunsten te laten zien binnen Cor Unum. Voor iedereen is er wel een plek binnen Cor Unum en iedereen kan een bijdrage leveren om de wereld wat mooier te maken.

Onze Favoriete producten van Cor Unum
Jherovase: Een design vaas gebaseerd op het bekende schilderij De Tuin der Lusten, van Jheronimus Bosch. Cor Unum ontwierp deze design vaas in samenwerking met Studio Kluif.
Loligo vaas: Deze mooie slanke vaas is gemaakt van aardewerk is een ontwerp van Tom Boekema. Altijd een uniek exemplaar aangezien deze met de hand wordt gemaakt.
- Vogelhuis Camera: Dit leuke keramieken vogelhuisje is ontworpen door Charlotte Landsheer en Ton Musch voor Cor Unum. Een zandkleurig vogelhuisje in de vorm van een camera met een schattig gekleurd vogeltje bovenop.
 


Over ons

Combo aan de Gracht is een design woonwinkel gevestigd in een prachtig oud pand aan de Oudegracht in Utrecht, inclusief geweldige werfkelder. Twee etages, met in totaal een oppervlakte van 400 m2, gevuld met stijlvolle en trendy design meubels, verlichting, karpetten en woonaccessoires. 

Contact

Combo aan de Gracht
Oudegracht 187
3511 NE Utrecht
030 - 878 87 02
info@comboaandegracht.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.